ارائه خدمات نسل پنجم تلفن همراه با امکان پهنای باند بیشتر برای مشترکان
ارائه خدمات نسل پنجم تلفن همراه با امکان پهنای باند بیشتر برای مشترکان
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آمل از ارائه خدمات نسل پنجم تلفن همراه با امکان پهنای باند بیشتر برای مشترکان ایرانی خبر داد. 

چالوس نیوز | معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور از فرایند انجام مزایده واگذاری باندهای فرکانس برای توسعه نسل پنجم موبایل خبر داد و گفت: خدمات نسل جدید تلفن همراه با امکان پهنای باند و همچنین سرعت بالا در ارسال و دریافت پیام برای مشترکان دارد.

حمید فتاحی درحاشیه نشست با مدیران حوزه ارتباطی شهرهای مرکزی مازندران در فرمانداری شهرستان آمل افزود: توسعه نسل پنجم ارتباطی در کشور به زودی واگذاری باندهای فرکانسی مربوط به نسل پنجم ارتباطی آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه نسل پنجم ارتباطی کشور شامل توسعه FG است، با واگذاری فرکانس های این بخش به شرکت های ارتباطی که متعهد به ارائه سریعتر خدمات در این بخش خواهند شد، تصریح کرد: سند چشم انداز طیف فرکانسی پنج‌ساله کشور از سال ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۷ تدوین شده که با واگذاری باندهای فرکانسی مربوط به نسل پنجم ارتباطی توسط سازمان تنظیم مقررات انجام می شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور اضافه کرد: امروزه تلفیق هوش مصنوعی در شبکه های ارتباطی نوین از جمله نسل پنجم، افق های جدیدی را در طراحی شبکه های سلولی به ارمغان آورده است که این موضوع، زمینه توسعه نسل ششم ارتباطی با تکیه بر هوش مصنوعی را مطرح می کند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور ادامه داد: با توجه به سیاست های کلان کشور در برنامه هفتم به ویژه در زمینه هوشمندسازی، توسعه فراگیر نسل پنجم شبکه ارتباطی و توجه به نسل های آتی، یک ضرورت راهبردی است و برنامه پژوهشگاه هم این هست که در این زمینه مشابه قبل، پیشگام باشد.

امیدواری وزارت ارتباطات به رفع فیلترینگ تلگرام واینستاگرام

فتاحی همچنین در پاسخ به زمان برداشتن محدودیت های فیلترینگ پلتفرم های خارجی از جمله تلگرام و اینستاگرام در کشور نیز گفت: استفاده از پلتفرم های خارجی بر اساس مصوبه ای که شورای عالی فضای مجازی تصویب کرده و مراحلی که دارد، باید انجام شود که در گام نخست بازگشایی دو پلتفرم بین المللی در کشورمان بوده است.

وی افزود: برای تلگرام و اینستاگرام نیز وزیر و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت جدی ومداوم پیگیری برداشتن محدودیت ها هستند، اما همه اختیار این امر مربوط به وزارت ارتباطات و دولت نیست و یک کارجمعی و تصمیم گیری کلان کشوری است.

وی یادآورشد: مطابق برنامه ریزی ها اقدام هایی برای برداشتن برخی محدودیت ها در گذشته انجام شد و برنامه ریزی های دیگری نیز در حال انجام است.

print