پرداخت ۹میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان زکات توسط خیرین چالوسی
پرداخت ۹میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان زکات توسط خیرین چالوسی
چالوس نیوز - رئیس کمیته امداد شهرستان چالوس گفت: ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به عنوان زکات در شهرستان چالوس جمع‌آوری به کمیته امداد تحویل داده شد.

چالوس نیوز – رئیس کمیته امداد شهرستان چالوس گفت: ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به عنوان زکات در شهرستان چالوس جمع‌آوری به کمیته امداد تحویل داده شد.

احمد عاشوریان رئیس کمیته امداد شهرستان چالوس در گزارشی از عملکرد سه ماهه حوزه زکات سالجاری اظهار داشت: طی این بازه زمانی، مبلغ ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به عنوان زکات در شهرستان چالوس جمع‌آوری به کمیته امداد تحویل داده شد.

وی با بیان اینکه احیای فریضه زکات از جمله اولویت‌های فرهنگی و اجتماعی کمیته امداد است افزود: در این زمینه لازم است همه دستگاه‌ها و نهاد‌های عضو شورای زکات و مرتبط برای تقویت فرهنگ پرداخت زکات و ترویج این واجب فراموش‌شده در شهرستان چالوس بیش از پیش مشارکت داشته باشند.

رئیس کمیته امداد چالوس همچنین تاکید کرد: با توجه به شرایط موجود، در شهرستان چالوس مصداق زکات واجب وجود ندارد و بنابراین زکات دریافتی، مستحبی محسوب می‌شود؛ با این حال، گردآوری این مبالغ نقش مهمی در حمایت از نیازمندان و تقویت اعتماد عمومی به امر خیر دارد.

عاشوریان در ادامه توضیح داد: کمک‌های انجام‌شده با یاری و همراهی ائمه محترم جمعه به عنوان رؤسای شورای زکات و همچنین شورای زکات روستا‌ها جمع‌آوری شده است.

در پایان رئیس کمیته امداد چالوس ضمن قدردانی از مشارکت‌کنندگان و عوامل اجرایی، اظهار کرد: ترویج و استمرار پرداخت زکات حتی در قالب مستحبی در راستای تحقق کمک به اقشار آسیب‌پذیر و تقویت فرهنگ انفاق و خیرخواهی در جامعه، اثرگذاری قابل توجهی دارد.

print