انتخابات جلوه‌ای از جهاد سیاسی و مشارکت مردم در اعمال قدرت است
انتخابات جلوه‌ای از جهاد سیاسی و مشارکت مردم در اعمال قدرت است
چالوس نیوز | فرماندار چالوس گفت: انتخابات جلوه‌ای از جهاد سیاسی و مشارکت مردم در اعمال قدرت است و باید تلاش شود تا مشارکت حداکثری در انتخابات پپیش رو فراهم شود.

چالوس نیوز | فرماندار چالوس گفت: انتخابات جلوه‌ای از جهاد سیاسی و مشارکت مردم در اعمال قدرت است و باید تلاش شود تا مشارکت حداکثری در انتخابات پپیش رو فراهم شود.

فرماندار چالوس در نشست مشترک هم‌اندیشی شهرستان‌های چالوس، نوشهر و کلاردشت پیرامون انتخابات پیش‌رو، با تأکید بر اهمیت انتخابات،اظهار کرد: انتخابات به فرموده مقام معظم رهبری«جهاد سیاسی»است و عطر دل‌انگیز آن سراسر کشور را فرا می‌گیرد؛چرا که انتخابات نماد مردم‌سالاری دینی و مشارکت مردم در اعمال قدرت است.

✔️این نشست با حضور فرمانداران سه شهرستان،نماینده مردم سه شهرستان در مجلس شورای اسلامی،اعضای شورای تأمین،هیئت‌های اجرایی و نظارت سه شهرستان؛به میزبانی شهرستان چالوس برگزار شد.

فرماندار چالوس با اشاره به الزامات برگزاری انتخابات سالم افزود: چهار مؤلفه اصلی در انتخابات شامل امنیت، سلامت، شفافیت و مشارکت است و تحقق این موارد نیازمند نظارت و رصد جدی در تمامی مراحل برگزاری انتخابات می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان برگزاری انتخابات باید با نامزدها نشست‌های توجیهی برگزار کرده و قوانین، ضوابط و الزامات انتخاباتی را به‌صورت شفاف گوشزد کنند.

یوسف‌پور با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند در فرآیند انتخابات تصریح کرد: عدم ورود دستگاه‌های غیرمسئول به روند انتخابات و صیانت از آرای مردم از مهم‌ترین اولویت‌هاست و همه عوامل اجرایی و نظارتی باید در این مسیر با دقت و حساسیت عمل کنند.

print