بنادر نوشهر و فریدونکنار پیشتاز تجارت دریایی در ایران
بنادر نوشهر و فریدونکنار پیشتاز تجارت دریایی در ایران
چالوس نیوز | مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران از رشد قابل توجه فعالیت‌های بندری نوشهر و فریدونکنار خبر داد و اعلام کرد که سهم این بنادر در تجارت دریای خزر به ۲۲ درصد رسیده است.
چالوس نیوز | مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران از رشد قابل توجه فعالیت‌های بندری نوشهر و فریدونکنار خبر داد و اعلام کرد که سهم این بنادر در تجارت دریای خزر به ۲۲ درصد رسیده است.

سعید کیا کجوری از رشد چشمگیر فعالیت‌های بندری در نوشهر و فریدونکنار خبر داد و اظهار کرد: با وجود افزایش ۷۰ درصدی فعالیت‌های بندری در سال گذشته، این روند رو به رشد در سال جاری نیز ادامه داشته است.
وی افزود: در حال حاضر، کل فعالیت‌های بندری در اداره کل بنادر مازندران، شامل بنادر نوشهر و فریدونکنار، نسبت به سال گذشته حدود ۴۸ درصد رشد داشته است که این رقم یکی از بالاترین نرخ‌های رشد در بین بنادر کشور محسوب می‌شود.
کیا کجوری با اشاره به افزایش سهم بنادر مازندران در تجارت دریای خزر، تصریح کرد: سهم اداره کل بنادر مازندران از میزان تجارت در بنادر ایرانی دریای خزر از ۱۷ درصد در سال گذشته به ۲۲ درصد در سال جاری افزایش یافته و این بدان معناست که ۲۲ درصد از فعالیت‌های تخلیه و بارگیری در دریای خزر در بنادر نوشهر انجام می‌شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران همچنین از رشد ۳۲ درصدی فعالیت‌های بندری در خود بندر نوشهر خبر داد و گفت: تعداد کشتی‌هایی که در سال جاری به بنادر نوشهر و فریدونکنار وارد شده‌اند به حدود ۵۰۰ فروند رسیده است که نشان‌دهنده رشد ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته است.

وی در پایان با اشاره به رشد همه شاخص‌های تخلیه و بارگیری در بنادر نوشهر و فریدونکنار، ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند، بتوان در سال آینده نیز به این موفقیت‌ها دست یافت.

print